200 kr gratisspel på SHL varje månad

Det finns ett spelbolag som det inte talas så mycket om, men de stora spelarna som vill ha kvalitet på sina oddsspel har inte glömt bort det. Det handlar om NordicBet. Trots att du inte hör så mycket om denna bookmaker så är de mycket stora. Något de också ger alla sina spelare är återkommande kampanjer. Naturligtvis kan du också spela i mobilen hos denna bookmaker samtidigt som du också får skattefria vinster. En jätteintressant kampanj som just nu körs, är 200 kr gratisspel på SHL (Svenska Hockeyligan) varje månad.
Till NordicBet

200 kr  gratisspel på SHL varje månad

Är du den som gillar att spela på bettingsidor på nätet och har koncentrerat dig på ishockey, är detta helt enkelt något som du inte får missa! Är du redan spelare blir det hela snabbt och lätt. Är du ny hos Nordicbet blir det ännu bättre.

NordicBets oddsbonus till nya spelare

När du är ny spelare hos NordicBet så måste du skapa ett konto och göra din första insättning för att kunna vara med i leken. Detta kommer då också att betyda ett erbjudande om en oddsbonus, som du naturligtvis ska nappa på. Gratis är gott, och lite extra gott är det faktiskt hos spelbolaget Nordicbet som har en oddskock i klass med Michelin krogarna!

Här kan du få 100% upp till 1000 kronor plus ett riskfritt spel på 250 kronor. Helt enkelt kommer detta att vara något som ger dig lite mera. Efter att du tagit del av det erbjudandet kan du sedan kolla in vad som gäller för 200 kronor i gratisspel på SHL varje månad. Är du redan spelare hos NordicBet så är det nu som du ska hänga med, för nu börjar resan mot gratisspelen.

Spela 200 kr gratisspel på SHL

Din resa kommer inte alla att bli speciellt lång för att erhålla dina gratisspel varje månad. Här behöver du anmäla dig till denna kampanj, men detta behöver bara göras en gång. Efter detta handlar det hela om att du själv måste lägga ett kvalificerande spel på minst 200 kronor på SHL, där lägsta odds måste vara minst 1,50 gånger.

Efter detta kommer du att tilldelas ditt gratisspel på 200 kronor. Det betyder att du som spelar för 200 kronor helt enkelt får det dubbla beloppet, och detta är något du kan kvalificera dig för varje månad fram till och med december. Omsättningskravet på eventuella vinster från gratisspelet är minst 3 gånger till lägsta odds av 1,50 gånger. Detta har du 14 dagar på dig att klara.

Till NordicBet