Få bra oddsbonusar hos BetRedKings och Fastbet

Denna vecka kommer vi här på Oddsetlistan att titta närmare på BetRedKings och Fastbet som båda erbjuder bra oddsbonusar! Trots det är det inte mycket snack om dessa två spelbolag och bookmakers online. Kanske beror det helt enkelt på att de inte kommit fram i ljuset ännu, eller att de inte alls uppmärksammats av de svenska spelarna.
Till BetRedKings och Fastbet

Få bra oddsbonusar hos BetRedKings och Fastbet

Få bra oddsbonusar hos BetRedKings och Fastbet

Hur som helst är detta två mycket bra spelsajter och spelbolag, som verkligen har bra oddsbonus och som erbjuder massor med spel på det internationella och svenska planet. När det gäller olika sporter att spela på, så kommer de också på detta plan att kunna mäta sig väl med alla andra stora spelbolag du väl känner till. Detta gör att du som vill ha en extra oddsbonus och ytterligare en bookmaker att spela hos alltid gör ett bra val av en av dessa.

BetRedKings – Bra oddspel och härlig oddsbonus

Hos BetRedKings spelar det ingen roll om du är oddsspelare eller om du gillar att spela casino online. Här är det samma härliga bonus som gäller för alla. Naturligtvis kommer omsättningskraven att skilja beroende på var du väljer att spela. Alla vet ju att dessa krav är mycket lägre om du väljer att spela på betting online.

Här kommer alla nya svenska spelare att kunna få en oddsbonus på 100% upp till hela 1000 kronor. Du får den här välkomstbonusen genom att använda kampanjkoden BET100. Om du sedan vill skicka in ditt användarnamn med rubriken 50 SEK gratis, ja då kommer du att få 50 kr extra att spela för!

Något som gör BetRedKings till ett bra val utöver deras oddsbonus, kommer att vara den förträffliga livebetting som finns. Här går allt med blixtens hastighet och du kan vara där och lägga ditt spel i precis rätt tidpunkt. Till BetRedKings

Få bra oddsbonus hos Fastbet

Fastbet – 50% i oddsbonus upp till 1000 kronor

Ja, när det gäller Fastbet kanske det inte är just oddsbonusen som lockar mest. Här handlar det istället om en klar och tydlig användarmiljö som passar både unga och gamla spelare. Denna bookmaker är också mycket tydlig i mobiler och surfplattor, vilket gör att valet kan vara självklart för vissa spelare.

Hur som helst får du inte glömma bort den oddsbonus du får! Här handlar detta om 50% upp till 1000 kronor. Helt enkelt får du mera att spela för! Det omsättningskrav som du får tillsammans med denna sportbonus ligger på 8 gånger till ett lägsta odds av 2,0. Till Fastbet