Ny WilliamHill oddsbonus i Sverige

Sportbetting kan vara ett av de mest spännande spelsätten därute. Det är sannerligen riktigt häftigt att följa sin favoritsport och heja på sitt lag medan pengar står på spel. Samtidigt som man har vetskapen kring att storkovan kanske inte är långt borta. Varför inte samla familj och vänner runt Tv:n i vardagsrummet för att följa favoritsporten efter satsningen? Hur man än föredrar att spela kommer man definitivt att uppskatta WilliamHill oddsbonus. Här får man möjlighet att välja mellan två olika varianter så att man får den mest passande bonusen för ens budget och tycke. Hämta oddsbonusen hos William Hill

Ny WilliamHill oddsbonus i Sverige

WilliamHill oddsbonus

William Hill anser att det är av yttersta vikt att spelaren känner sig nöjd med sin bonus. Just därför är det upp till varje spelare vilken bonus de vill välja. Den första varianten som man kan ta ett beslut kring går ut på att sätta in minst 100 kr medan man skriver in bonuskoden ”WHSPORT1”. Det är viktigt att ange bonuskoden så att det inte slutar med att man får fel bonus. Därefter ska man lägga antingen ett enkelspel eller ett kombospel där minsta odds får ligga på 1.8 (insatsen ska även vara i alla fall 100 kr). När detta är klappat och klart får man 50% av insatsen tillbaka i form av en gratissatsning. Allt som allt har denne bonus ett maxvärde av 500 kr.

Den andra sportbonusen

Om man hellre vill lägga en större mängd pengar för en större bonus kan man satsa på William Hills andra sportbonus. Här sätter man återigen in minst 100 kr. Men den här gången anger man koden WHSPORT2. Här ska man inte lägga ett enkelspel, utan ett kombospel med i alla fall 3 val. Odds får då ligga på i alla fall 3.5. När detta är slutfört får man 100% av sin insats som en gratissatsning. Denne bonus har ett riktigt generöst maxvärde av 1 000 kr. Vilken bonus man i slutändan väljer beror därför på ens plånbok och hur mycket man är villig att sätta in.
Till William Hill