Oddset Lången listan 2022 – Speltips och spelförslag

Läs om alla matcher på Oddset Lången listan 2022. Här finns speltips och spelförslag på matcher och även tips på bra svenska spelbolag med bra odds.

Oddset Lången listan 2022 - Speltips och spelförslag

Oddset Lången listan 2022

Oddset Lången är en spelform exklusivt hos Svenska Spel. Alla svenska spelbolag med licens har dock samma spelutbud och odds på samma matcher finns alltså även där. Här nedan listar vi därför de fem bästa spelbolagen med svenska odds som motsvarar Svenska spels – Oddset Lången!

Spelbolag med Oddset Lången

  1. Unibet
  2. Betsson
  3. ComeOn
  4. Nordicbet
  5. Svenska Spel

Man kan med fördel spela hos flera spelbolag samtidigt. Den stora fördelen med detta är att man kan lägga sitt spel där oddset är högst. Det är inte alls ovanligt att spelbolagens odds skiljer sig en hel del.

Om du ex vill spela en etta på Premier League matchen mellan Tottenham och Liverpool. Unibet ger dig kanske 2.50 i odds, ComeOn betalar 2.30 och Betsson 2.70. Det kan tyckas att det inte är så stor skillnad mellan oddsen men låt säga att man spelar 1000 kr på detta odds och Tottenham skulle vinna matchen så är skillnaden 400 kr i vinst mellan att spela hos Betsson respektive Comeon. Det gör stor skillnad i slutändan och det är så man blir en vinnare på Oddset.

Speltips och spelförslag

När det gäller att hitta bra speltips och spelförslag rekommenderar vi Speltipssidan.se. I övrigt handlar betting mycket om kunskap. Ju bättre koll du har på en liga, serie eller lag desto bättre vet du om oddset är rätt eller inte. När du har koll på detta så gör du dina egna spelförlag och spelar det hos det spelbolag som ger dig det bästa oddset.

Även fotbolls VM i Qatar spelas under 2022 och där har många spelare chansen att läsa in sig på lagen långt innan turneringen. Det är ett utmärkt tillfälle att spela på oddset då!