Hur vinner man på oddset?

Vi ger dig tre enkla tips för att lära dig hur man vinner på oddset. Läs igenom dessa kortfattade tips så förstår du vad som krävs för att vinna pengar på betting.

Hur vinner man på oddset?

Hur vinner man på oddset?

Det finns några enkla grundregler och förljer man dessa så har de flesta spelare chansen att vinna pengar på sin betting:

  1. Spela hos spelbolaget med det högsta oddset.
  2. Lägg endast värdespel.
  3. Använd oddsbonusarna hos spelbolagen.
  4. Spela endast på en liga eller sport som du kan.

Med dessa enkla regler så vinner man pengar i längden. Det kan även hjälpa att föra statistik på sin betting men det är inget som förändrar hur man bettar därför tar vi inte upp det här.

Spela hos spelbolaget med det högsta oddset

Detta är kanske det enklaste av alla steg i bettingen. Man använder helt enkelt en oddsjämförelse och så ser man vilket spelbolag som har bäst odds på det man vill spela på och lägger sitt bet där. Bäst tycker vi är Betsmarts oddsjämförelse.

Lägg endast värdespel

Value betting är det som det långsiktiga vinnandet handlar om. Att hela tiden lägga spel med värde. Har man lite bättre koll än spelbolagen så kan man hitta felsatta odds dagligen. Och för att kunna hitta dessa odds måste man del ha väldigt bra koll på hur odds och vinstchanser fungerar men framförallt måste man ha koll på de lag eller spelare man bettar på.

Använd oddsbonusarna hos spelbolagen

Att använda oddsbonusarna hos spelbolagen är framförallt ett sätt för nya spelare att börja kunna vinna pengar direkt. Man behöver inte ha 100% koll på Value betting direkt utan kan med hjälp av bonusarna ändå vinna pengar. Använd helst en bonus i taget för att inte spelbolagen skall komma på dig för ”Bonus Abuse” och därmed ta dina vinster.

Spela endast på en liga eller sport som du kan

Det här kan ju låter som en självklar punkt men som faktiskt tål att upprepas. Man ska enbart spela på det kan kan och känner till väl. Om man börjar vinna på det mesta är det lätt att man rycks med och vill spela mer, men det är en fallgrop man måste undvika om man vill vinna pengar i längden.

Sist men inte minst bör man betta enbart på svenska bettingsidor och dessa finns i sin helhet på Spellicenssverige.se

✅ Hur vinner man på oddset?

Spela hos spelbolaget med det högsta oddset.
Lägg endast värdespel.
Använd oddsbonusarna hos spelbolagen.
Spela endast på en liga eller sport som du kan.