Speltips och betting i Sociala Medier

Här listar vi de bästa kontona i sociala medier för speltips och betting. Hitta bra Twitterkonton att följa och bra betting Communitys på Facebook. Vi tipsar även om några bra bloggar att läsa bettingtips på.

Speltips och betting i Sociala Medier

Speltips och betting i Sociala Medier

Twitter
Betsmart.se twitterkonto har uppdateringar om samtliga svenska oddsbonusar så att man kan ta de bästa bonusarna enkelt.
Striker är en före detta Kambi oddssättare delar med sig av en hel del tips och tankar. Här kan man få bra odds om man är snabb att läsa tipsen.
Spelbloggare har 3500 följare på Twitter och det finns en del bra bettinginfo här.

Facebook
Bettingstugan har speltips på facebook och med nästan 14.000 medlemmar så finns det givetvis en del bra speltips att rygga.
Speltips.se är en facebookgrupp med över 40.000 användare. Mycket speltips men det är lite högt och lågt här.
Unknown betting har nästan 19.000 användare så har vi här ett bra bettingcommunity med en del bra speltips

Bloggar
Speltipssidan.se har bra speltips på Premier League, Champions League och Allsvenskan och en bra oddsjämförelse.
Bara Betting har en del bra analyser för oss som bettar. Ofta djupare analyser som kan vara intressant för en del spelare.
Betssons blogg är en förvånansvärt bra blogg som vi spelare kan ta del av. Klicka in på ”Blogg” för att ta del av bettingtips och analyser.

Fler verktyg för betting

Att lita på andra är dock inte den bästa lösningen i långa loppet. Det bästa är om man lär sig hitta bra odds själv. Och det finns det. Man måste dock ta sig tid och lära sig hur man ska värdera olika odds. Man behöver även tid att studera en viss liga eller sport.

Det är nyckeln till att bli en vinnare i långa loppet. På vägen tycker vi att man bör använda sig av spelbolagens oddsbonusar och en bra oddsjämförelse. Har man det så kan man börja vinna mer på sin betting direkt.

Fler bra artiklar hittar ni direkt på Oddsetlistan.se