Jämför odds och vinn mer på Premier League

Här ger vi några bra exempel på hur man jämför odds och på så sätt vinna mer på Premier League när man bettar! Rygga våra speltips och vinn mer på PL!

Jämför odds och vinn mer på Premier League

Jämför odds mellan olika spelbolag

Ett bra sätt att tjäna mer pengar på Premier League betting är att jämföra oddsen för en specifik händelse (t.ex. att Arsenal vinner ligan) mellan olika spelbolag. Om du ser att ett spelbolag erbjuder betydligt bättre odds än de andra, kan du placera ditt spel hos det bolaget och därmed öka dina vinster om ditt spel sitter. Man kan givetvis jämföra odds på Premier League matcher spå samma sätt och vinna lite mer under varje PL omgång.

Surebet på Premier League

Ett annat sätt att använda en oddsjämförelse för att tjäna pengar på Premier League betting är genom att hitta Surebets. Detta innebär att du placerar spel på samtliga 1X2 händelser med olika spelbolag för att öka dina totala vinster. Till exempel, om du bettar 1, X och 2 i matchen mellan Liverpool och Manchester United har chans att vinna oavsett hur matchen slutar. Detta är Surebet och du kan få det genom att lägga dina spel hos olika bookmakers. det är inte alltid lätt att hitta men det går om man har lite tålamod.

Leta efter värdespel

Slutligen kan du använda oddsjämförelse för att leta efter värdespel. Ett värdespel är ett spel där oddsen som erbjuds av bokmakaren är högre än den faktiska sannolikheten att händelsen inträffar. Genom att använda oddsjämförelse för att hitta värdespel, kan du tjäna pengar på lång sikt genom att spela på händelser som är mer sannolika att inträffa än vad bokmakarens odds antyder. Det är dock viktigt att komma ihåg att värdespel kan vara svåra att hitta och kräver en god förståelse för statistik och spelmarknader.

Man kan givetvis använda sig av samma strategier om man använder sig av en oddsjämförelse på Allsvenskan.